Glazen binnendeuren

Glazen deuren in uw woning? Glazen deuren zorgen voor een exclusief karakter en brengen meer licht in huis. Tripo glaswerken staat u bij in elke stap: van ontwerp tot plaatsing. Ook na het plaatsen van uw binnendeuren op maat kunt u rekenen op onze uitstekende service.

Binnendeuren zonder greep?

Ook glazen deuren ontsnappen niet aan de trend naar strakheid en soberheid. Hierdoor is er een grotere vraag naar greeploze deuren.

» Advies nodig bij de keuze van glazen binnendeuren? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.


 

Vlakke glazen binnendeuren op maat, die geheel onzichtbaar in een wandvlak inpassen, vormen een bijzonder architecturaal element in de interieurinrichting. Het kader is ingewerkt in de muur. En het gebruik van onzichtbare scharnieren zorgt ervoor dat het deurblad mooi in het wandvlak terugvalt. Glazen binnendeuren plaatsen? Tripo glaswerken doet al het nodige!
Verfraai uw woning met glazen binnendeuren en vraag vandaag nog raad aan de specialisten van Tripo glaswerken!

Glazen schuifdeuren

glazen binnendeurenLiever geen opendraaiende deuren? Een alternatief voor opendraaiende binnendeuren zijn glazen schuifdeuren. Ze winnen aan populariteit omdat ze plaats besparen. De deur schuift voor of zelfs in de wand. Hierdoor gebruikt ze geen nuttige ruimte van de kamer.

Een ander voordeel van schuifdeuren is dat je met grotere deurvlakken kan werken. Een glazen schuifdeur bestaat in één geheel of uit twee delen die ieder in een andere richting open schuiven. Wie heel creatief durft en wil werken, kan de deur zelfs als een glazen wand beschouwen.

» Advies inwinnen over glazen binnendeuren plaatsen? Aarzel niet en vraag het aan Tripo Glaswerken. Contacteer ons nu voor al uw vragen over glazen binnendeuren