Glas brengt licht en leven in huis

Glaswerken

Glas brengt licht en leven in huis

Glazen deuren Veel licht in  huis maakt ons leven leuker en comfortabeler. De veelvuldige toepassingen in glas creëren zo’n sfeer van licht en luchtig wonen. Om een gevoel van openheid te realiseren is glas ideaal. Een deur in helder glas vormt visueel geen obstakel en heeft bovendien het voordeel dat eventueel licht een ruimte verder binnenstroomt.

Met glazen deuren heb je een enorme bewegingsvrijheid. Ze zijn vooral interessant om ruimtes visueel met elkaar te linken en toch enige privacy of rust te hebben.  Bijvoorbeeld voor een bureauruimte die aan een woonkamer grenst. Wil je graag bredere glazen deuren dan kan je  opteren voor een verlegd draaipunt of zogenaamde pivoterende deur. Deze bieden weer andere mogelijkheden en dat zowel functioneel als esthetisch.

Verder zijn vooral de instapdouches in helder of gezandstraald glas tegenwoordig een succesproduct. De vaklui van Tripo verwerken hoogwaardig glas van Saint-Gobain tot douchewanden, glazen deuren en trappen, keuken- en vouwwanden, gezandstraald glas spiegels en andere interieurelementen. Ook voor kleine en grote overspanningen in glas wordt van wijd en zijd een beroep gedaan op Tripo.

» Offerte nodig voor het uitvoeren van glaswerken? Vraag hier vrijblijvend aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *