Glas op maat

Ramen en deuren Limburg

Glas op maat

Voor glas op maat kan u rekenen op Tripo Glaswerken. In een eigen atelier produceert Tripo alle glaswerken op maat. Eigen installatieploegen staan in voor de levering en plaatsing van glazen deuren en scheidingswanden, douchewanden, douchedeuren en douchecabines in gelakt glas, glazen traptreden en overlopen in helder en/of gekleurd veiligheidsglas en elk ander denkbaar interieurelement in gelaagd en dubbel glas.

Steeds zoals bij andere constructies met bijvoorbeeld metaal, pvc of aluminium wordt glas op maat gesneden in functie van de verdere verwerking en vereisten. Tripo is eveneens uw partner voor PVC en aluminium ramen en deuren. Deze worden ambachtelijk geassembleerd in het atelier en nadien ter plekke gemonteerd.

Door continue investeringen kan het bedrijf altijd beantwoorden aan de meest individuele wensen voor speciale decoratie met name zuren, etsen, zandstralen tot de uitzonderlijke prints van kwaliteitsglas. Met dergelijke prints kunt u een persoonlijke toets geven aan ieder glazen element in je interieur.

Tripo Glaswerken heeft dan ook cliënteel in heel Vlaanderen en wordt zeer gewaardeerd voor de opgebouwde expertise bij architecten, bouwers en verbouwers. Voor een excellente service met betrekking tot glas en spiegels op maat moet u bij ons zijn. Aarzel zeker niet om eens binnen te lopen in onze recente toonzaal op het industrieterrein van Paal, op een steen worp van de E313.

» Advies nodig bij glas op maat? Vraag hier uw offerte aan

Comments are closed.