Glaswerken op maat

Aluminium ramen en deuren

Alle glaswerken op maat van de klant

Aluminium ramen en deuren (2)Tripo-glaswerken.be is in België één van de belangrijkste leveranciers van glas in de meest diverse toepassingen.

Aan elke nieuwbouwer of verbouwer biedt Tripo een grote verscheidenheid in glaswerk, voor grote en kleine projecten, voor binnen- en buitenglas. In het atelier wordt met behulp van van de modernste technologie, naast het snijden en slijpen van glas ook tekeningen en logo’s  fijn gezandstraald op ruiten, glas, deuren, trappen en spiegels. Een uitgebreide catalogus is ter beschikking waaruit u kan kiezen, maar uiteraard kan u ook opteren om een persoonlijke toets aan het glas te geven met uw eigen logo of tekst.

Het dubbelglas komt rechtstreeks van de moderne Saint-Gobain- productie te Hasselt. Als verdeler van dit hoogrendementsglas zijn garanties voor kwaliteit, service en prijs vanzelfsprekend.

Naast het dubbelglas heeft Tripo Glaswerken zich ook toegelegd op de SECURIT glazen deuren- een product dat sterk in de lift zit- en op spiegels voor decoratieve en ruimtelijke effecten. Verbluffend zijn de toepassingen van glas voor trapleuningen en zelfs voor traptreden.

Bij Tripo Glaswerken wordt u persoonlijk geholpen. Deze directe communicatie geeft u de zekerheid van de beste oplossing. De vele referenties spreken boekdelen. De kwaliteitsgaranties en gunstige prijzen zullen u verder overtuigen.

Wilt u de mogelijkheden kennen die het glas voor u te bieden heeft? Kom dan bij Tripo binnen of contacteer ons vrijblijvend via mail ( info@tripo.be)  of op het telefoon-nr 011/42 28 14.

Comments are closed.