Glazen deuren en trappen

Glazen deuren

Glazen deuren en trappen

Stap voor stap: van ontwerp tot realisatie

glazen trappenTegenwoordig wordt glas steeds vaker gebruikt in de binnenhuisarchitectuur, vaak in combinatie met metaal en soms hout. De reden ligt voor de hand: dankzij het gebruik van glas kan men de structuur van de trap zichtbaar verlichten. Bovendien heeft ook het streven van de moderne architectuur naar een optimale inbreng van licht geleid tot de ontwikkeling van dit trap type. En omdat de technologie van gelaagd glas nu ook een totale veiligheid kan garanderen, staat niets deze evolutie nog in de weg.

Glazen deuren zijn een volwaardig en niet te onderschatten decoratief element in de interieurarchitectuur. Voor sommigen is een glazen deur een “noodzakelijk kwaad” in die zin dat ze de verbinding tussen ruimtes verbreekt. Voor anderen is ze onmisbaar om plaatsen in bepaalde omstandigheden volledig af te sluiten.

Deurfabrikanten zoals Tripo Glaswerken leggen dan ook heel wat creativiteit aan de dag om beide opties te verzoenen.

Glazen trappen en deuren krijgen een steeds meer decoratief en architecturaal karakter en zorgen ook voor gezelligiheid. Glazen deuren en trappen die met zorg worden gekozen, kunnen dan ook het interieur een toegevoegde waarde bieden, of het nu rustiek, klassiek of modern is. Tripo Glaswerken heeft zich dan ook gespecialiseerd in alle facetten van het ontwerp tot realisatie om te kunnen beantwoorden aan specifieke eisen en behoeften.

Neemt u dan ook zeker even de tijd om onze glazen deuren, trappen en gezandstraald glas te bezichtigen.

» Offerte nodig voor glazen deuren en/of trappen? Vraag hier vrijblijvend aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *