Glazen trappen als tijdloze elegantie

Glazen trap met overloop

Transparante glazen trappen als tijdloze elegantie

De trap is niet meer louter een middel om je tussen verdiepingen te verplaatsen. De constructie kan veel meer voor je woning betekenen.

In oudere woningen werd de trap vaak verbannen naar de inkomhal, maar in nieuwe woningen wordt de trap vaker geïntegreerd in de woonruimte. De trap krijgt op die manier veel aandacht en wordt een deel van je interieur. De transparantie van glazen trappen met verruimend en verlichtend effect zijn dan ook een zeer populaire, moderne keuze. 

Het gebruik van glas met andere materialen zoals metaal resulteert vaak in verbluffende creaties. Het gebruik van een metalen structuur en glazen treden geeft de trap niet alleen een bijzonder licht karakter, maar ook een hedendaagse sobere uitstraling. Een ander origineel, zeer hedendaags ontwerp is de glazen spiraaltrap met metalen frame met een houten omlijsting waarop het glas rust. Dankzij de optimale lichtinval van glazen trappen is er dan ook een veelvoud aan mogelijkheden met andere materialen.

Tripo Glaswerken vervaardigt glazen trappen op maat elegant en waar verwacht exclusief die het ruimtelijk effect vergroten. Dit kan in combinatie met RVS of inox. Bekijk alvast enkele mooie voorbeelden op onze pagina Glazen trappen of bezoek onze gloednieuwe toonzaal te Paal.

» Wilt u de mogelijkheden doornemen die glas als toepassing van ruimte en elegantie voor u te bieden heeft? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Comments are closed.