Glas verovert het hele huis

Glas is als interieurelement aan een sterke opgang bezig en vindt toepassingen in de hele woning. Een gespecialiseerd glasbedrijf als Tripo in Beringen heeft dan ook handenvol werk voor cliënteel over het hele land. Dit familiebedrijf levert zowel dubbel glas voor het buitenschrijnwerk, pvc ramen en deuren, aluminium ramen en deuren, als glazen deuren, traptreden, keukenwanden, spiegels en andere interieurelementen.

Tripo dankt zijn goede reputatie niet alleen aan het geleverde vakwerk maar ook aan de gratis prijsoffertes en de snelle service.

Tripo verwerkt glas van de fabrikant Saint-Gobain in het eigen atelier. Daar tonen dagelijks zes vaklui dat ze de knowhow van het glas- snijden en zandstralen volledig onder de knie hebben. De opdrachten voor zowel nieuwbouw als renovatie stromen dan ook onophoudelijk binnen.


 

Voor nieuwbouwprojecten kan Tripo elke uitdaging aan.

Het bedrijf werkt dan ook nauw samen met een groot aantal architecten en bouwbedrijven. Geïnteresseerde consumenten kunnen op verschillende plaatsen in het land vrijblijvend naar referenties gaan kijken. Bij Tripo vind je voldoende referentieadressen. En bij renovaties wordt vaak een beroep gedaan op Tripo om het enkel glas in de ramen te vervangen door dubbel glas.

Voor het interieur vallen vooral de binnendeuren in helder glas, gezuurd glas of met gezandstraalde motieven in de smaak bij de klanten. Deze deuren worden op maat en naar persoonlijke wens van de klant in het eigen atelier met computergestuurde machines vervaardigd en bij u thuis geleverd en geplaatst. Een ingebouwde vloerveer zorgt ervoor dat deze deuren in beide richtingen draaien.

Consumenten en architecten zijn alsmaar meer op zoek naar plaatsbesparende oplossingen. Ook die kan Tripo aanbieden in de vorm van schuifdeuren. En glazen tussenwanden bieden vaak de oplossing voor wie meer visuele ruimte wil creëren. Tripo plaatst zo bv. de gekende Linit-wanden met U-vormig profielglas. Dat glas ook sterk is, bewijzen elke traptrede en overloop die het atelier van Tripo verlaten op weg naar een nieuwe tevreden klant.

Het bedrijf is elk jaar van de partij op de Innovatiebouwbeurs in Hasselt, maar om u nog beter van dienst te kunnen zijn is er nu een nieuwe toonzaal om het uitgebreide en gevarieerde aanbod nog beter te kunnen presenteren.

» Advies nodig? Check onze contactpagina en bezoek onze prachtige toonzaal

Kiest u voor kwaliteit en toonaangevende afwerking?

Breng een bezoek aan onze toonzaal en ga voor glaswerken van Tripo