EEN GLASWAND BIJ U THUIS? KIES VOOR GLAZEN WANDEN VAN TRIPO!

Licht in huis maakt uw leven leuker en comfortabeler. De glastoepassingen van Tripo Glaswerken creëren gegarandeerd een sfeer van licht en luchtig wonen. Om een gevoel van openheid en ruimte in de woning te realiseren, zijn glaswanden of glazen wanden ideaal. Een glazen scheidingwand vormt visueel geen obstakel. Hij heeft bovendien het voordeel dat licht uw woning verder binnenstroomt. Bij Tripo bent u aan het goede adres. Wij hebben 20 jaar ervaring met glaswerken.

>> ADVIES NODIG BIJ WELKE TYPE GLAZEN WAND? VRAAG HIER UW OFFERTE AAN.

GLASWANDEN IN DE DOUCHE

Een douche nemen in een instapdouche met glaswanden is een unieke ervaring. Een instapdouche heeft geen standaardafmetingen en krijgt de vorm die u wilt. Tripo springt creatief om met glastegels van Saint-Gobain om een comfortabele en unieke douche te creëren in uw badkamer.

Tripo glaswerken zorgt voor een onvergetelijke douche-ervaring. Bezoek onze toonzaal met glazen scheidingswanden.

KEUKEN + EETKAMER: ÉÉN OF TWEE RUIMTES?

Gezellig samen koken in de keuken en daarna aan tafel gaan. Soms is de eetkamer van de keuken gescheiden. Soms zijn de eetkamer en de keuken in één ruimte ondergebracht. Veel hangt af van de beschikbare ruimte en de persoonlijke smaak. Een mogelijke oplossing is het gebruik van een glazen scheidingswand. Met een glaswand kunt u de keuken van de eetkamer afschermen, spaart u beschikbare oppervlakte en krijgt u overal voldoende licht binnen.

ZANDSTRALEN VAN GLASWANDEN

U verlangt toch naar een persoonlijke touch in uw interieur? Met het zandstralen van glas kunnen we logo’s, motieven en tekst op uw glas zetten. Vroeger waren het enkel bedrijven die hier gebruik van maakten. Nu kent deze techniek steeds meer succes in woningen. Gezandstraald glas geeft uw interieur een uniek en persoonlijk accent.