Ramen en deuren

RAMEN EN DEUREN

Elk huis heeft zijn eigen karakter en ramen maken daar een wezenlijk deel van uit. De keuze tussen aluminium ramen of PVC ramen is dus van grote invloed op de uitstraling van uw woning.

Om die keuze voldoende geïnformeerd te kunnen maken, krijgt u bij Tripo Glaswerken advies op maat van een professionele medewerker. In hun passie staan ze u bij met raad en daad. Voor uw pvc ramen en aluminium ramen kunt u dus op beide oren slapen!

Tripo glaswerken meet persoonlijk bij u de afmetingen van de te plaatsen ramen en deuren

>> ADVIES NODIG BIJ DE PLAATSING VAN RAMEN EN DEUREN? VRAAG HIER UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.

RAMEN VAN TRIPO: DE KEUZE TUSSEN SCHUIFRAMEN EN HEFSCHUIFRAMEN

Wellicht hebt u een voorkeur voor gewone schuiframen of hefschuiframen? Bij Tripo Glaswerken bieden we u de keuze aan. In beide gevallen kunt u rekenen op een superieure kwaliteit.

De ramen zijn inbraakveilig en kennen een hoge isolatiewaarde. Daarnaast zorgen drie dichtingen ervoor dat het profiel altijd zuiver blijft aan de binnenkant.

VOORDELEN ALUMINIUM RAMEN EN PVC RAMEN


Profielen in PVC en Aluminium zijn makkelijk in onderhoud. U hebt er geen speciale onderhoudsproducten voor nodig. Het volstaat om de profielen met een vochtige doek te kuisen. In vergelijking met hout komt de prijs voor PVC ramen of Aluminium een pak gunstiger uit.

Wilt u echter de look & feel van hout, dan kan dat dankzij een uitgebreid gamma folie met of zonder houtnerf. Bovendien kunt u rekenen op dezelfde sterkte als bij stalen ramen. Een stofdikte van 2mm geeft u de garantie op een stevig en kwalitatief raam.

 
 


10 JAAR GARANTIE

Na verloop van tijd kan er op pvc ramen en aluminium ramen condensvorming verschijnen. Dat wil zeggen dat uw dubbele ruit lek is. Er vormt zich dan een witte vlek aan de binnenkant tussen de twee ruiten. Gelukkig kunt u bij Tripo op uw twee oren slapen!

Bij ons dubbelglas geven wij 10 jaar garantie op condensvorming. Zowel voor ons PVC- als aluminium gamma. Tripo kiest resoluut voor betaalbare topkwaliteit.

Wilt u de kennis van een specialist? Dan bent u bij Tripo aan het juiste adres. Met meer dan 21 jaar ervaring in glas en ramen bent u zeker van het juiste advies.